Vi ønsker alle gamle og nye skiløpere/-trimmere velkommen til sesongen 2022/2023!

Kontaktperson : Frode Sørumshagen, e-post ski@moensk.no 

Moen SK Ski består av oss foreldre og våre barn. De oppgavene som må gjøres for at våre barn skal få delta i den organiserte skiidretten, baserer seg fullt og helt på foreldrenes innsats og frivillighet. Vi er helt avhengige av dere foreldre i mange roller, som for eksempel trenere, smørere, dugnadsmedarbeidere, følge barna til konkurranser, henge med på treninger innimellom, og ikke minst som gode rollemodeller i alle disse sammenhengene. 

 

Moen Sportsklubb Ski har treningssamarbeid med Brandbu IF ski og Gran IL ski.

Aktiviteter :

  • Skigruppa har organisert treningstilbud for barn fra og med 1. klasse og eldre. 
  • Det blir arrangert 6 trippelrenn på Lygna Skisenter i samarbeid med Brandbu IF og Gran IL.
    • Følg oss på Facebook for mer informasjon.
  • Moen har sitt eget skirenn (Lygnasæterrennet) som blir arrangert på Lygna Skisenter i løpet av vinteren, normalt første søndag i januar.

Utstyr til utlån:

Skigruppa har rulleski, felleski, skisko og skistaver til utlån for de som ikke har dette selv men har lyst til å bli med prøve seg på ski.

 

Skiløyper:

Skigruppa har snøscooter som kjører løyper på Moen skole, Løvlia, ned til Solbakkenfeltet, fra Løvlia over til Emse,  samt løypa som går helt opp til Lygna. Der kobels løya sammen med det det store løypenettet til Øståsen Skiløyper, hvor Moen Sportsklubb er av bidragsyterne. I tillegg er vi med i Lygna Skisenter, hvor det er det flotte skiløyper hele vinteren.

Spørsmål kan rettes til :

Hilsen skigruppa

 

Klikk her for å melde deg eller ditt barn inn i Moen Sportsklubb